всі категорії
EN

Фасадний корпус Style Arts GRC - Школа науки та технологій Гонконгського університету (Гуанчжоу).

Час публікації: 2022-09-09 переглядів: 11

Будучи важливою стратегічною точкою опори науки, технологій, культури та освіти в районі Великої затоки, будівництво кампусу Гонконгського університету науки і технологій (Гуанчжоу) завжди привертало велику увагу.

Проект Гонконгського університету науки і технологій (Гуанчжоу) розташований у північно-західному куті вузлового блоку Qingsheng у районі Наньша, Гуанчжоу, з площею кампусу близько 1.1 квадратного кілометра. ) Міжнародна команда головних консультантів з дизайну надихається «розумним зеленим кампусом», продовжує загальний стиль кампусу Clear Water Bay і гармонійно поєднується з навколишнім природним середовищем.

Дизайн кампусу HKUST (Гуанчжоу), що поєднує форму, функції та прагнення університету з поєднанням стійкості та оригінальної екологічної естетики, проголошує те, яким має бути університет у майбутньому, і встановлює новий стандарт для спільнота вищої освіти.

Xinshang Art пощастило взяти участь у проекті фасаду будівлі школи, відповідальному за розробку дизайну, виробництво компонентів і встановлення на місці проекту GRC будівлі кампусу, площа якого складає близько 8,000 квадратних метрів.

Фасадом цього проекту є сучасні вигнуті поверхні.

Натуральний бежевий інтегрований GRC, поверхня - текстура каменю, художній ефект густий і делікатний.

На додаток до вигнутої форми самої будівлі, єдиний декоративний продукт GRC також має витончену дугу, яка утворює ритм із лініями скла та металу на зовнішній стіні. Комбіноване застосування кривої підсилює загальну елегантність і легкість будівлі.

За допомогою симуляції 3D-моделі будівлі та технології гравіювання з числовим керуванням з ЧПУ наша компанія формує систематичне управління даними, точно контролює форму та розмір виробу, мінімізує помилки та забезпечує плавність та естетику форми лінії фасаду будівлі.