всі категорії
EN

Фасадний корпус Style Arts - ZHAOQING SHERATON HOTEL

Час публікації: 2022-03-17 переглядів: 22

Будівництво ZHAOQING SHERATON HOTEL та допоміжних об’єктів розпочалося у лютому цього року. Проект розташований на перетині Нової окружної кільцевої дороги та дороги Шангуан, поруч із спортивним центром нового району Чжаоцин на північному сході та Чанліюн на півдні. Він займає площу 80,000 1.2 квадратних метрів і має загальний обсяг інвестицій у XNUMX мільярда. Весь проект розділений на дві ділянки на півночі та півдні.
图片 1
Міський бізнес-готель на південній ділянці спроектований і побудований за стандартами п'ятизіркового готелю. Площа будівлі становить близько 76,000 15 кв. XNUMX-поверховий міський бізнес-готель та інші допоміжні об’єкти є висококласними бізнес-готелями, які об’єднують харчування, проживання, розваги, огляд визначних пам’яток та дозвілля.

图片 2

图片 3

图片 4
Style Arts брав участь у будівництві навісної стіни бізнес-готелю водно-болотних угідь та допоміжних приміщень у новому районі (І етап). Загальна форма проекту GRC спроектована як гігантський дах з навісом з колонами та перфорованими алюмінієвими панелями на верхній поверхні.
图片 5

Художній ефект вигнутої поверхні GRC і геометричного видовбування ставить певні проблеми для художнього сприйняття плавності ліній, поступової зміни геометричних візерунків і вкраплень змін ромбів. Створюючи 3D-модель, ми моделюємо зіткнення та структурну установку окремих виробів, щоб забезпечити загальну форму виробу гладкою та красивою. Біла форма GRC та накладання кількох шарів матеріалів створюють різні шари та представляють унікальну архітектурну художню красу.
图片 6У проекті прийняті нові технології та нові методи забезпечення якості обробки та монтажу продукції. Кінцевий ефект проекту та рівень професіоналізму нашої компанії підтверджено власником та іншими будівельними підрозділами.
图片 7

图片 8

图片 9